Uudised

Maks&Moorits uued grilltooted

29.03.2017

Maks&Mooritsa uued suvetooted jätkavad grillhooaja trende – domineerivad puhtad ning naturaalsed maitsed. 

Sellel suvel üllatame lihasõpru üheksa uudistootega, mida iseloomustavad lihtsad, puhtad ning naturaalsed maitsed. Uute grilltoodete maitsestamiseks on kasutatud ka kirssi, kanepit, sibulat ja hapukoort.

Äädikamarinaadis šašlõkid on läbi aastate olnud tarbijate lemmikud ning sel aastal pakume kerges äädikamarinaadis Kolme sibula šašlõkki, mis sisaldab punast, valget ja rohelist sibulat. Tugevama ja suitsusema maitse eelistajad leiavad uute toodete seast kirsise BBQ-maitselise marinaadiga šašlõki ja välisfileest grill-liha.

Talvel väga populaarseks osutunud Kanepi verivorsti retseptist näppasime idee ka ühele suvetootele ning lisasime lambasooles toorvorstikestele kooritud kanepiseemned. Lisaks traditsioonilistele maitsetele võib see suvi leida šašlõkkide hulgast ühe väga erilise toote, Umami sealiha šašlõki. Umamit peetakse nimelt viiendaks maitsetajuks peale soolase, magusa, hapu ja kibeda. Umami tuleb jaapanikeelsest sõnast hõrgutav ning see uus e-ainete vaba šašlõkk on erakordselt täidlase ja meeldiva maitsega, esimene omalaadne Eestis.

Lisaks uutele suvetoodetele laienes ka Maks&Mooritsa Premium sari, kuhu lisandus sinkidele nüüd ka kõrge, 92% lihasisaldusega traditsioonilise maitsega toorvorstid lambasooles. Jätkuvalt on tootevalikus enimmüüdud Maks&Mooritsa Klassikaline šašlõkk ning Maistelt mahe grillvorst.

UUDIS - Seahakkliha riivitud porgandiga

3.04.2017

Meil on hea meel teada anda, et valmis on saanud meie uus toode - Seahakkliha porgandiga. Seahakkliha porgandiga vähendab iga koduse koka vaeva, kui on plaanis teha näiteks pikka poissi või muud maitsvat hakklihast, mille retseptis on ka porgand. 20% porgandit on just see paras kogus, et säiliksid liha parimad omadused, kuid tulemus saab veelgi maitsvam ja mahlasem.

Seahakkliha porgandiga sisaldab tavapärase hakklihaga võrreldes üle poole vähem rasva, sest see on valmistatud meistrite poolt valitud parimast lihast.

 

UUS Liharikas tootesari 77,7%

23.03.2017

Lihameistrid teavad, parimat tulemust ei anna võimalikult suur lihasisaldus, vaid selle mõistlik tasakaal, et säiliks maitse ja tekstuur. Peale katsetamist jõudsid lihameistrid tulemuseni – seitsekümmend seitse koma seitse protsenti on see paras lihasisaldus. 

Uues tootesarjas on kergelt ülesuitsutatud Lastevorst ning rohke juustuga Juustuvorst, milles on lausa 18% juustu. Suitsusema meki austajatele on uudisena 77,7% suitsuvorst juustuga ning klassikaline suitsuvorst. Valikust ei puudu  viiiner ja sardell.