Maks & Mooritsa edulugu jätkub talvehooajal uute põnevate maitsetega

Maks & Moorits läheb talvehooajale vastu jätkuvalt Eesti parimate verivorstide ja mugavate ahjuroogadega ning puhub muuhulgas elu sisse eestlaste armastatuimale külmlaua hitile. Maks & Moorits toob talvehooajal turule 16 uudistoodet. Viiel viimasel aastal on neljal korral Tallinna Toidumessil valitud Maks & Mooritsa verivorst pimetesti käigus parimaks verivorstiks. Ka müügistatistika põhjal saab öelda, et Maks & Mooritsa […]

ATRIA tõi turule uued käsitsi lõigatud kodumaised vinnutatud lihasnäkid

ATRIA Eesti tõi näputoidu populaarsuse jõulist kasvu silmas pidades turule uued vinnutatud Maks & Mooritsa kodumaised ja käsitsi lõigatud jerky lihasnäkid, mis on ameerikapärasest nimest hoolimata toodetud Eestis. „Möödunud kuum suvi kasvatas snäkktoodete tarbimist ja näputoitude müügiedu,“ ütles Atria müügidirektor Meelis Laande. Laande sõnul ei pööratud veel aastaid tagasi lihaturul snäkktoodete kategooriale märkimisväärset tähelepanu, kuid […]

Esimesed lihapihvid suus sulavate täidisega

Maks&Moorits lihapihvid on võitnud paljude lihasõprade südame. Nüüd on saanud  armastatud tootesari väärilise täienduse. Rõõmustame tarbijaid uute lihapihvidega, millel on suus sulav täidis.

Maks&Moorits täidisega lihapihve on nelja sorti:

·lihapihvid Eestis valmistatud Viola kreemja sulajuustu täidisega 400g;
·lihapihvid sametise Viola kukeseene ürdi-sulajuustu täidisega 400g;
·lihapihvid hõrgutava köögiviljaseguga – ratatouille täidisega 400g;
·lihapihvid murulaugu-toorjuustu täidisega  400g.

 

Taaskord tuleb parim verivorst Maks&Mooritsalt

Maks&Moorits võitis Tallinna Toidumessi konkursil Parim Jõulutoode 2017 kolm lihakategooria auhinda seitsmest. Pimetesti tulemusena kuulutati parimaks verivorstiks Maks&Moorits röstitud kaerahelvestega verivorst, parimaks verikäkiks Maks&Moorits verikäkk koore ja sibulaga ning parimaks jõuluvorstiks Maks&Moorits Premium liharikkad toorvorstikesed lambasooles. Kokku osales lihakategoorias 71 toodet 31 ettevõttelt. 

Maks&Moorits uued grilltooted

Maks&Mooritsa uued suvetooted jätkavad grillhooaja trende – domineerivad puhtad ning naturaalsed maitsed. 

Sellel suvel üllatame lihasõpru üheksa uudistootega, mida iseloomustavad lihtsad, puhtad ning naturaalsed maitsed. Uute grilltoodete maitsestamiseks on kasutatud ka kirssi, kanepit, sibulat ja hapukoort.

UUS Liharikas tootesari 77,7%

Lihameistrid teavad, parimat tulemust ei anna võimalikult suur lihasisaldus, vaid selle mõistlik tasakaal, et säiliks maitse ja tekstuur. Peale katsetamist jõudsid lihameistrid tulemuseni – seitsekümmend seitse koma seitse protsenti on see paras lihasisaldus. 

Uues tootesarjas on kergelt ülesuitsutatud Lastevorst ning rohke juustuga Juustuvorst, milles on lausa 18% juustu. Suitsusema meki austajatele on uudisena 77,7% suitsuvorst juustuga ning klassikaline suitsuvorst. Valikust ei puudu  viiiner ja sardell.

 

Atria tapamajas töödeldi eelmisel aastal esmakordselt üle 100 000 sea

Eelmisel aastal tappis Atria oma Valga tapamajas 100 714 siga, millest tapateenuse moodustas veerand ehk 25 403. Tapetud sigade aastane maht ületas esmakordselt 100 000 piiri ning tapateenuse maht kasvas eelmise aastaga võrreldes hüppeliselt, ligi 11 000 sea võrra. Kokku töötles tapamaja ca 9,3 miljonit kilogrammi liha, millest 8,1 miljonit oli sealiha ning 1,2 miljonit veiseliha. 

Postimees valis parimad verivorstid

Postimehe pimetestis tegid Maks&Moorist verivorstid puhta töö – kõik kolm auhinnalist kohta said Maks&Moorits verivorstid.

Esimest ja teist kohta jagasid  Kanepi verivorst ja Tooma verivorstikesed lambasooles. Auväärsele kolmandale kohale jäi  Priske verivorst lihatükikestega. 

Miks on Maks ja Mooritsa verivorstid parimad? Tõenäoliselt sellepärast, et nende valmistamisel oleme ise andnud endast parima.

Aitähh Teile!