Maks&Moorits uued grilltooted

Maks&Mooritsa uued suvetooted jätkavad grillhooaja trende – domineerivad puhtad ning naturaalsed maitsed. 

Sellel suvel üllatame lihasõpru üheksa uudistootega, mida iseloomustavad lihtsad, puhtad ning naturaalsed maitsed. Uute grilltoodete maitsestamiseks on kasutatud ka kirssi, kanepit, sibulat ja hapukoort.

Äädikamarinaadis šašlõkid on läbi aastate olnud tarbijate lemmikud ning sel aastal pakume kerges äädikamarinaadis Kolme sibula šašlõkki, mis sisaldab punast, valget ja rohelist sibulat. Tugevama ja suitsusema maitse eelistajad leiavad uute toodete seast kirsise BBQ-maitselise marinaadiga šašlõki ja välisfileest grill-liha.

Talvel väga populaarseks osutunud Kanepi verivorsti retseptist näppasime idee ka ühele suvetootele ning lisasime lambasooles toorvorstikestele kooritud kanepiseemned. Lisaks traditsioonilistele maitsetele võib see suvi leida šašlõkkide hulgast ühe väga erilise toote, Umami sealiha šašlõki. Umamit peetakse nimelt viiendaks maitsetajuks peale soolase, magusa, hapu ja kibeda. Umami tuleb jaapanikeelsest sõnast hõrgutav ning see uus e-ainete vaba šašlõkk on erakordselt täidlase ja meeldiva maitsega, esimene omalaadne Eestis.

Lisaks uutele suvetoodetele laienes ka Maks&Mooritsa Premium sari, kuhu lisandus sinkidele nüüd ka kõrge, 92% lihasisaldusega traditsioonilise maitsega toorvorstid lambasooles. Jätkuvalt on tootevalikus enimmüüdud Maks&Mooritsa Klassikaline šašlõkk ning Maistelt mahe grillvorst.