Atria koondab lihatoodete töötlemise Valga ja Ahja tehastesse

Atria Eesti viib olemasolevate lihatoodete töötlemise Vastse-Kuustest ümber Valga ja Ahja tehastesse ning jätkab pärast seadmete ümberkorraldust sügisel Vastse-Kuustes uute tootegruppide tootmist.

Atria Eesti viib olemasolevate lihatoodete töötlemise Vastse-Kuustest ümber Valga ja Ahja tehastesse ning jätkab pärast seadmete ümberkorraldust sügisel Vastse-Kuustes uute tootegruppide tootmist. Muudatuste tulemusel kaotab käesoleva aasta jooksul töö 100 inimest ning ümberkorraldusetega loodab Atria aastas säästa kokku ligi 22 miljonit krooni.

Atria Eesti juhataja Kaido Kaare sõnul suurendab muudatus tegevuste efektiivsust ja loob tänases majandusolukorras paremad võimalused kasumlikuks kasvuks. „Pärast ümberkorraldusi on võimalik rakendada efektiivsemat tootlikust kõikides tehastes, täiustades samal ajal töötlemisprotsesside kvaliteeti,“ märkis Kaare.

„Sügisel tuleme turule uute tootegruppidega ning nende tootmiseks kohandame Vastse-Kuuste lihatsehhi eelseisva kevade ja suve jooksul sobivaks,“ lausus Kaare.

„Vastse-Kuuste kaubamärk “VK” on klientide seas kõrgelt hinnatud ning see jääb Wõro ning Maks & Mooritsa kõrval kindlalt alles,“ sõnas Kaare.

Ümberkorraldused Vastse-Kuustes algasid 2008. aasta novembris, mil Atria viis Vastse-Kuustes asuva tapatsehhi ja lihalõikuse tegevused Valgasse. Atria soetas Vastse-Kuuste ja Wõro lihatööstused möödunud aasta suvel.

Atria, Maks & Moorits, Wõro ja VK kaubamärke esindav Atria on suuruselt teine lihatööstus Eestis.