Atria muutis keeduvorsti viilu paksemaks

Kui seni pakendasid Eesti lihatööstused keeduvorsti keskmiselt 14-15 grammi suuruste viiludena, siis alates käesoleva aasta sügisest muutis Atria keeduvorsti viilu mõnede toodete puhul pea poole suuremaks, ligi 20 grammiseks.

Atria tootejuht Arnika Ambose sõnul saadi viilu paksendamise idee ja soov klientidelt. “Viimastel aastatel on pakendatud vorstiviil Eestis hakanud läbi paistma ja ühest viilust toitva võileiva tarbeks enam ei piisa – seega miks laduda siis võileivale mitu imeõhukest viilu kui piisaks ühest tummisemast,” märkis Ambos.
“Ootame klientide vastukaja ära ning siis otsustame kas hakkame pakemat viilu kasutama ka laiemalt teiste toodete puhul,” sõnas Ambos.
Uut paksemat viilu kasutab Atria esialgu oma taassuletava pakendiga uudistoodetes: vähendatud rasva ja soolasisaldusega spetsiaalselt lastele mõeldud Wõro Jussi keeduvorstis ja VK suure lihasisaldusega suitsutatud Juustu-, Lemmik- ja Lastevorstis.
Leivapealseid tooteid müüakse Eestis iga kuu kokku 100 miljoni krooni ulatuses ning see moodustab kogu lihatoodete turust neljandiku. Suuremad leivapealsete tootegrupid on keeduvorstid ja singid.
Wõro, VK ning Maks & Moorits kaubamärke ühendav Atria Eesti omab leivapealsete turust 23%, olles sinkides ja suitsuvorstides turuliider.