Eestimaalaste lemmik grillvorst saab sel hooajal konkurendi

Atria Eesti AS toob Maks & Mooritsa kaubamärgi all sel kevadsuvel turule 13 uudistoodet. Juba kaks aastakümmet tarbijat rõõmustanud Maks & Mooritsa Maitselt Mahe grillvorsti sari saab täiendust samanimelise šašlõkiga.

Käesoleva  käesoleva hooaja märksõnad Maitselt Mahe šašlõkk, uus Forte sari, milles Maks & Moorisa toorvorstikestele ning grill-lihale annab rikkaliku ja aromaatse maitse itaaliapärane kõva juust ning eelmisel hooajal esmakordselt lettidele jõudnud Eesti esimesed lahti lõigatud toorvorstid, mis täienevad Pühajärve toorvorstikeste näol.

„Tarbija ootab igal hooajal uusi põnevaid maitseid ja tootearendus uue kevadsuve toodetega saab alguse juba siis, kui eelmine suvi pole veel lõppenud. Sellele hooajale vastu minnes mõtlesime, mis oleks see eristuv argument, mis annaks meie lihatoodetele erilise nüansirohkuse. Nii sündisid koostöös Valioga toorvorstikesed ja grill-liha Forte juustuga. Kui tavaliselt kulub õige maitsekoosluse saavutamiseni mitmeid katsetusi, siis sel korral õnnestus ideaalne tulemuse juba esimese korraga,“ tutvustas Laande saabuva grillihooaja Maks & Mooritsa uudistooteid.

„Meie Maitselt Mahe grillvorst on juba 20 aastat olnud turul ning täna edukaim oma kategoorias. Lisaks juustu ja murulaugu-maitselisele mahedale grillvorstile võtsime vastu otsuse tulla välja ka samanimelise šašlõkiga, mis on marineerinud tervislikus köögiviljamahla marinaadis. Naljaga pooleks võib öelda, et lõime omaenese edukaimas lihasarjas grillvorstile konkurendi,“ kommenteeris Meelis Laande.

Atria müügidirektori sõnul kasvab aasta aastalt tarbija soov mugavuse järele, mida kinnitab lahti lõigatud toorvorstikeste edu möödunud aastal. „Nii nagu kasvab nõudlus näputoidu ja erinevate snäkktoodete vastu, mida mugav piknikul või autosõidul tarbida, ootab klient aja kokkuhoidu ja kiirust õhtusel grillipeol. Eelmisel suvel tõime esimesena turule juba eelnevalt lahti lõigatud toorvorstid. Juba eelnevalt lahti lõigatud toorvorste on mugav pakist võtta ning otse grillile tõsta. Enam ei ole vaja vorstikesi noaga üksteise küljest lahti lõigata ja küpsetamiseks ette valmistada. Nüüd laiendame oma valikut veelgi ja toome turule kõrge lihasisaldusega klassikalise maitsetusega Pühajärve toorvorstid,“ märkis Laande.

Ise tehtu. Hästi tehtud.
Maks&Moorits