Maks & Moorits tõi turule pelmeenid ja frikadellid

Juba mitu aastat järjest Eesti inimeste lemmikuks lihabrändiks tunnistatud Maks & Moorits tõi tänavu kevadel uudistoodetena turule kolme sorti pelmeenid ja lisaks väikesed frikadellid. Tegu on Maks & Mooritsa sortimendis uudsete sügavkülmutatud toodetega, mille eesmärk on pakkuda Eesti tarbijatele veelgi rohkem võimalusi hoida kokku aega, kuid süüa sellegipoolest maitsvat ja täisväärtuslikku toitu.

Pelmeenide valiku lipulaevaks on Klassikalised pelmeenid, mis sobivad ka kõige nõudlikumale maitsele. Pisut suurema kujuga pelmeenid sisaldavad 40% sealiha ja 20% veiseliha.

Lihtsamate ja kodusemate maitsete eelistajatel tasub kõigepealt proovida Kodupelmeene, mille täidises on 30% sealiha ja 25% broilerilihamassi. Tegu on soodsama hinnaklassi tootega, mida turustame suuremas pakendis.

Eelkõige lastega perede hulgas ootame suurt populaarsust Väikestele pelmeenidele, mille täidises on kasutatud ainult sealiha. Väikesed pelmeenid valmivad teistest pisut kiiremini ja neid on eriti mugav nii valmistada kui ka süüa.

Lisaks pelmeenidele pakume uue tootena nüüd sügavkülmutatud Väikeseid frikadelle, mida saab kasutada mitmetes roogades. Sealihast frikadellid sobivad hästi suppidesse ja panniroogadesse, samuti võib neid lisada näiteks pastaportsule või praekartulitele.

Kõiki pelmeene ja ka väikeseid frikadelle on lihtne ja mugav valmistada keedupotis, pannil või kuumaõhufritüüris.