Maks & Moorits toob esimese lihatööstusena poelettidele armastatud nostalgiatoote

Maks & Moorits üllatab sel suvel uue lihatoodete sarjaga, mille keskmes on paneeritud šnitslid ja nagitsad. Samuti jõuab tarbijani esmakordselt jaepakendis tõeline nostalgiatoode- praetud maksaribad.
Igal aastal rõõmustab Maks & Moorits lihasõpru uute põnevate maitsetega. Lisaks kevadel tutvustatud uudistoodetele tuleb lihatööstus sel suvel välja uute paneeritud šnitslite ja nagitsatega.
Kuna välihooaeg on pikk, pakume traditsioonilistele grilltoodetele vaheldust tõeliste vanade klassikute näol, milleks on paneeritud fileešnitsel ja hakkšnitsel ning nagitsad sisefileest. Uudistooted on valmistatud parimast kodumaisest sealihast, millele annab suurepärase täienduse meeldivalt krõbe koorik ehk paneering. Uued tooted on justkui koduköögist tulnud, sest nende valmistamisel on kasutatud meie emade ja vanaemade retsepte nende paneerimisel.
Meie tooteportfelli lisandub igal aastal mitukümmend uudistoodet, on tarbija maitse-eelistuste tabamisel vahel vajalik pöörduda tagasi minevikku. Seekord on uueks vanaks tulijaks unustatud nostalgiatoode- praetud maksaribad, mis Maks & Moorits vahendusel jõuavad esmakordselt turule jaepakendis.
Uued paneeritud šnitslid on tõeliseks mugavustooteks neile, kes hindavad toiduvalmistamisel kiirust, ent samas kõrget kvaliteeti. Hakkšnitsel ja fileenagitsad sobivad nii tugevaks kõhutäieks kui lihasnäkiks. Kes aga hindab sooja toitu, siis nende jaoks oleme teinud valmistamisprotsessi võimalikult mugavaks- vajalik on vaid mõne minuti vältel rooga või sees mõlemalt praadida ja valmis see ongi.
Viimasel ajal sagenenud klientide huvi praetud seamaksa vastu, mis viis tootearenduse sinnamaale, et fritüüritud seamaks on jaekarbis taas tagasi lettidel. Maks&Moorits praetud maksaribad sisaldavad rohkelt proteiini ning eriti peaks see uudistoode rõõmustama neid, kes tunnevad puudust vanast heast maksakastmest. Sarnaselt teistele uudistoodetele on Praetud maksaribad ka väga heaks snäkiks ja vahepalaks.