Ülimenukad lihapihvid nüüd ka porgandiga

Nagu hittide puhul kombeks, tehakse neist versioone. Nüüd on Maks ja Mooritsal valminud edukate lihapihvide kõrvale  kolm uut hakktoodet. 

Uudisena on lettidele jõudnud Lihapihv porgandiga, mis  on valmistatud 54% sealihast, 10% veiselihast  ning lisatud koostisesse 20% mahlast porgandit.

Maks ja Moorits lihapallide kohta võib õelda, et lihtsuses peitub võlu, sest uued lihapallid maitsevad ühtviisi hästi nii väikestele, suurtele kui ka parajalt paksudele ja parimais aastais lihasõpradele. Naudi lõunasöögiks või pista niisama põske!

Kes pole veel maitsnud maksapihve, tehku seda kindlasti. Kõige paremad pihvid saad aga siis, kui praed neid või sees.  Küpsetatud maksapihvid sisaldavad 30% seamaksa ja 45% sealiha.