Atria toetab Lõuna-Eesti suurperesid

Lõuna-Eesti lihatööstusi ning Wõro, VK ja Maks & Moorits kaubamärke ühendav Atria Eesti toetab sel aastal Lõuna-Eestis kokku enam kui 50 suurpere 500 last lihatoodete kinkepakkidega.

Tarbija eelistab peekoniga verivorsti

Wõro, Vastse-Kuuste ja Maks & Moorits kaubamärke ühendav Atria Eesti oktoobri ja novembri verivorstide müügist pool moodustasid peekoniga verivorstid.

Eesti Kodukokk 2009 on Maris Arulepp Tartust

Laupäeval selgus ajakirja Oma Maitse ja Wõro korraldatud kokanduskonkursi võitja: tänavuse aasta parimaks kodukokaks osutus tartlanna Maris Arulepp, kes võlus žürii oma kõrvitsapüree täidisega „Jõuluhõnguga pannkoogikarp“.

Wõro alustab kanalihaga

Atria Eesti kontserni kuuluv Vastse-Kuuste lihatööstus alustab esimese traditsioonilise lihatööstusena Eestis kanalihatoodete tootmist.

Atria muutis keeduvorsti viilu paksemaks

Kui seni pakendasid Eesti lihatööstused keeduvorsti keskmiselt 14-15 grammi suuruste viiludena, siis alates käesoleva aasta sügisest muutis Atria keeduvorsti viilu mõnede toodete puhul pea poole suuremaks, ligi 20 grammiseks.

Atria Notsuveeb on kogunud palju sõpru

Põrsas Notsu elu jälgivat internetilehekülge vaatab iga päev keskmiselt tuhat huvilist ning nädalaga on veeb kogunud juba üle 6000 külastaja.

Käivitub esimene toidu videoblogi

Atria Eesti eestvõttel käivitub esimene eestikeelne toidublogi www.lihakokad.ee, kuhu kaks tunnustatud kokka – Jazz ja Priit Toomits lisavad igal nädalal ühe uue temaatilise videoloo.