Maks&Moorits uued grilltooted

Maks&Mooritsa uued suvetooted jätkavad grillhooaja trende – domineerivad puhtad ning naturaalsed maitsed. 

Sellel suvel üllatame lihasõpru üheksa uudistootega, mida iseloomustavad lihtsad, puhtad ning naturaalsed maitsed. Uute grilltoodete maitsestamiseks on kasutatud ka kirssi, kanepit, sibulat ja hapukoort.

UUS Liharikas tootesari 77,7%

Lihameistrid teavad, parimat tulemust ei anna võimalikult suur lihasisaldus, vaid selle mõistlik tasakaal, et säiliks maitse ja tekstuur. Peale katsetamist jõudsid lihameistrid tulemuseni – seitsekümmend seitse koma seitse protsenti on see paras lihasisaldus. 

Uues tootesarjas on kergelt ülesuitsutatud Lastevorst ning rohke juustuga Juustuvorst, milles on lausa 18% juustu. Suitsusema meki austajatele on uudisena 77,7% suitsuvorst juustuga ning klassikaline suitsuvorst. Valikust ei puudu  viiiner ja sardell.

 

Atria tapamajas töödeldi eelmisel aastal esmakordselt üle 100 000 sea

Eelmisel aastal tappis Atria oma Valga tapamajas 100 714 siga, millest tapateenuse moodustas veerand ehk 25 403. Tapetud sigade aastane maht ületas esmakordselt 100 000 piiri ning tapateenuse maht kasvas eelmise aastaga võrreldes hüppeliselt, ligi 11 000 sea võrra. Kokku töötles tapamaja ca 9,3 miljonit kilogrammi liha, millest 8,1 miljonit oli sealiha ning 1,2 miljonit veiseliha. 

Postimees valis parimad verivorstid

Postimehe pimetestis tegid Maks&Moorist verivorstid puhta töö – kõik kolm auhinnalist kohta said Maks&Moorits verivorstid.

Esimest ja teist kohta jagasid  Kanepi verivorst ja Tooma verivorstikesed lambasooles. Auväärsele kolmandale kohale jäi  Priske verivorst lihatükikestega. 

Miks on Maks ja Mooritsa verivorstid parimad? Tõenäoliselt sellepärast, et nende valmistamisel oleme ise andnud endast parima.

Aitähh Teile! 

Parimad verivorstid selgunud!

Postimehe pimetestis tegid Maks&Moorits verivorstid puhta töö – kõik kolm auhinnalist kohta said Maks&Moorits verivorstid.

Esimest ja teist kohta jagasid  Kanepi verivorst ja Tooma verivorstikesed lambasooles. Auväärsele kolmandale kohale jäi  Priske verivorst lihatükikestega. 

Miks on Maks ja Mooritsa verivorstid parimad? Tõenäoliselt sellepärast, et nende valmistamisel oleme ise andnud endast parima.

Aitähh Teile! 

Maks&Moorits pani verivorsti sisse kanepi

Atria Eesti enimmüüdud kaubamärgi Maks&Moorits valikusse lisandus 11 uut talvehooaja toodet. Selleks talveks lisas eestimaine lihatööstus valikusse teiste seas kaks uut verivorstisorti – Klassikaline verivorst ja Kanepi verivorst

Uued ahjuroad – Kooreklops ja Ahjuguljašš

Lihtsalt ja kiirelt valmivale Kooreklopsile on lisandunud ka kiirelt valmiv Ahjuguljašš. Pista ahju, lisa koort ja eriti hõrk ning suussulav liha koos kastmega ongi valmis.

Proovi kindlasti, see on lihtne ja maitsev!

Maks&Moorits võitis toidumessi pimetestis kolm parima jõulutoote auhinda

Maks&Moorits võitis Tallinn FoodFest messil toimunud Parim Jõulutoode 2016 konkursil kolm lihakategooria auhinda seitsmest. Pimetesti tulemusena kuulutati parimaks verivorstiks Kanepi verivorst, parimaks jõuluvorstiks Peened pannivorstid ning parimaks jõulupraeks Teriyaki peekonipraad. Jõulutooteid hindas kolme päeva jooksul üle 2000 messikülastaja.